< Tilbake
Nærhet til fjord og fjell

Hotel Ullensvang i Hardanger

I spisesalen serverers alle måltider. Spesielt kjent er den store “Ullensvangbuffet” – en innholdsrik buffet fra hotellets stolte kjøkken, bestående av mye hjemmelaget mat. Buffeen er fylt med det beste fra havet, i et mangfold av tilberednings metoder, samt fristende kjøttpålegg og salater til de som måtte ønske det. Av varm mat serveres tradisjonsrik mat som hakkasteik og rømmegrøt og et stort utvalg av kjøtt, fisk og skalldyr tilberedt med fokus på ferske råvarer og smak. Alle gode måltid fortjener en søt avslutning. Hotel Ullensvang har 168 hotellrom i ulike kategorier: standardrom, familierom, deluxrom, junior suiter og suiter. Alle rommene er utstyrt med TV med radio, Wi-Fi og minibar. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hotellet med hageanlegg
Utedel av basseng
Båten kjem

14 år gamle Hans Utne kom roende over fjorden fra Utne. Unge Hans Utne var full av pågangsmot. Snart hadde han kjøpt et lite stykke land nede ved fjæra, der han satte igang bygging av et båtnaust. I starten ble dette kalt skyss-stasjon, og bestod av Hans Utnes egen halmseng, på loftet over ekspedisjonslokalet. Allerede ett år senere utvidet Hans Utne med 100%, til to senger. Dermed var grunnlaget for Hotel Ullensvang lagt. Året var 1846, og Hans Utne var da 17 år gammel.

<
>